✔ Van rioolreiniging tot reparaties ✔ Binnen een dag geregeld ✔ Werk aan de hand van de CO2-prestatieladder

Toiletontstopper

Wij staan voor u klaar
en lossen het op!

Dankzij de toiletontstopper spoelt uw toilet weer door en kunt u deze gewoon weer gebruiken. Wees er wel op tijd bij, want de problemen kunnen zich snel ophopen. En zeg nu zelf, het is geen fijn klusje. Maak vandaag nog een afspraak bij Veeg-Rioolontstoppingsbedrijf Adriaans.

Ga zelf aan de slag met een toiletontstopper

Beschikt u over een toiletontstopper? Met dit stappenplan kunt u zelf beginnen met het toilet te ontstoppen.Stap 1: Sluit de watertoevoer Stap 2: Maak het toilet zo goed mogelijk leegStap 3: Giet de zwanenhals leeg in een emmerStap 4: Sluit een tuinslang aan op de kraan en stop het in de afvoerStap 5: Stop de slang zo ver mogelijk de afvoer in en beweeg de slang heen en weerStap 6: Gebruik de ontstoppingsveer en duw deze de afvoer in totdat het niet verder kan Stap 7: Draai rustig aan de slinger zodat de veer dieper de afvoer in gaat. Herhaal dit zo vaak als nodig is. Is de verstopping in uw riool of in de afvoer van uw badkamer niet opgelost? Uiteraard komen wij graag bij u langs.

Help! Ik heb een verstopping in de afvoer van mijn badkamer gevonden

Heeft onze specialist een verstopping in de afvoer van uw badkamer gevonden en is dit niet te verhelpen met een toiletontstopper? Dan dienen wij verder onderzoek uit te voeren. Wellicht kan dit eenvoudig via een ontstoppingspunt, maar misschien moeten we een video-opname maken zodat we de obstakels ontdekken. We ontluchten het rioolstelsel en zorgen ervoor dat de verstopping in de afvoer van uw badkamer verdwijnt. En geen zorgen, we plaatsen een rookmachine die de rioollucht maskeert.

Maak eenvoudig een afspraak

Zit er geen haast achter? Dan kunt u ons online contactformulier invullen waarna wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Spoed? Bel dan naar 0492 66 17 47. Wij komen dan zo snel mogelijk naar u toe met de toiletontstopper.