✔ Van rioolreiniging tot reparaties ✔ Binnen een dag geregeld ✔ Werk aan de hand van de CO2-prestatieladder

Rioolservice in de omgeving van Helmond

Wij staan voor u klaar
en lossen het op!

Rioolservice

Veeg-Rioolontstoppingsbedrijf Adriaans biedt u een allround rioolservice. Van rioolontstopping tot rioolreparatie en rioolreiniging. Alles voor een goed doorlopend riool. Riool verstopt? Bel ons vandaag nog en wij komen zo snel mogelijk uw kant op.

Rioolreiniging onderdeel van de rioolservice uit de omgeving van Eindhoven

Rioolreiniging gebeurt door middel van hogedruk. Hierbij maken wij veelal gebruik van combiwagens. Combi-wagens kunnen tegelijkertijd zowel afvalmaterialen opzuigen en riolen doorspuiten. Combi-wagens worden niet alleen gebruikt voor rioolreiniging. Ze kunnen worden ingezet voor alle denkbare werkzaamheden waarbij vacuüm of hogedruk nodig is. Bij rioolreiniging van grote riolen in de omgeving van Eindhoven worden twee vrachtwagens ingezet waarbij de ene gebruikt wordt om het riool met hogedruk schoon te spuiten en de ander wordt ingezet om het vrijgekomen vuil op te zuigen.

Riool kapot? Reken op de rioolservice van Veeg-Rioolontstoppingsbedrijf Adriaans

Het kan natuurlijk voorkomen dat uw riool gerepareerd moet worden. Zeker wanneer een riool tussen de 20 en 30 jaar oud is, kunnen er problemen opspelen. Vervelend als dit met spoed gerepareerd moet worden, want dit betekent dat u voorlopig niet kunt douchen of toiletteren. Daarom raden wij u aan om regelmatig te kiezen voor rioolreiniging door ons bedrijf uit de omgeving van Eindhoven zodat u een reparatie voorkomt.

Afspraak maken?

Een afspraak maakt u eenvoudig door te bellen naar 0492 66 17 47. Of vul het contactformulier in, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug. Ontvangt u graag meer informatie over rioolreiniging in de omgeving van Eindhoven of heeft u een vraag? Ook dan belt u naar eerdergenoemd telefoonnummer. 

Veeg- en Rioolbedrijf Adriaans B.V.