✔ Van rioolreiniging tot reparaties ✔ Binnen een dag geregeld ✔ Werk aan de hand van de CO2-prestatieladder

Riool verstopt Geldrop

Wij staan voor u klaar
en lossen het op!

Is het riool verstopt in uw pand te Geldrop of omgeving? Schakel dan het ontstoppingsbedrijf Veeg-Rioolontstoppingsbedrijf Adriaans uit de nabije omgeving van Geldrop in. Al meer dan 50 jaar houden wij ons bezig met het ontstoppen en reinigen van rioleringen en kolken, het vernieuwen van riolen, maar ook het vegen van parkeergelegenheden en wegen.

Het ontstoppingsbedrijf uit de regio Geldrop ontstopt rioleringen en afvoeren

Is uw riool verstopt en bent u daarom dringend op zoek naar een betrouwbaar ontstoppingsbedrijf uit de omgeving van Geldrop? Ons team komt graag bij u langs en gaat op zoek naar de kern van de verstopping. We proberen het eerst te verhelpen via een ontstoppingspunt of direct vanaf het punt van de verstopping. Lukt dit niet? Dan maken we een video-opname om obstakels te ontdekken. Ook zien we of de riolering op een juiste manier is aangesloten. Zo niet, dan repareren wij dit graag voor u.

Alle diensten op een rijtje

Zoals al eerder vermeld, voeren wij veel meer diensten voor u uit dan enkel een verstopt riool ontstoppen in de omgeving van Geldrop. Denk bijvoorbeeld aan rioolreparatie, wegdek reiniging, vegen of onkruidborstelen van terreinen, kolkenreiniging en sloten uitdiepen.

Spoed? Bel het ontstoppingsbedrijf in de omgeving van Geldrop

Is uw riool in uw pand te Geldrop of omgeving zo erg verstopt dat u direct belemmeringen ondervindt? Bel dan naar 0492 66 17 47 en wij komen met spoed naar u toe. Geen spoed, maar wilt u wel een afspraak inplannen? Ook dan belt u naar eerdergenoemd telefoonnummer of vul het contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 

Veeg- en Rioolbedrijf Adriaans B.V.