✔ Van rioolreiniging tot reparaties ✔ Binnen een dag geregeld ✔ Werk aan de hand van de CO2-prestatieladder

Ontstoppingsbedrijf

Wij staan voor u klaar
en lossen het op!

Veeg- en Rioolontstoppingsbedrijf Adriaans is hét ontstoppingsbedrijf uit Mierlo. U kunt ons inschakelen voor allerlei zaken omtrent uw riool. Denk bijvoorbeeld aan het ontstoppen en reinigen van uw riolering en afvoer, het reinigen van kolken en het vernieuwen van rioleringen in de omgeving van Someren. Maar ook voor veegwerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Waarmee mogen wij u van dienst zijn?

Afvoer ontstoppen nabij Someren? Het ontstoppingsbedrijf regelt het

​Wanneer de afvoer niet meer doorloopt, is het verstandig om dit direct te verhelpen. Via een ontstoppingspunt of direct vanaf het punt van de verstopping proberen we om de verstopping op te lossen. Lukt dit niet? Dan kunnen wij overgaan naar een camera-inspectie. Met een mobiele camera maken wij een video-opname van de binnenkant van het riool. Zo kunnen we achterhalen of de riolering goed is afgesloten of dat er obstakels zijn waardoor wij de afvoer moeten ontstoppen.

Voorkom reparatie

​Wanneer het riool zodanig verstopt is dat het toilet of de douche niet meer gebruikt kan worden, is het eigenlijk al te laat. De riolering binnen uw woning heeft een levensduur van ongeveer 20 tot 30 jaar. Is uw riolering dus ouder dan 30 jaar, dan is het zeker aan te raden om het rioolontstoppingsbedrijf langs te laten komen voor een onderhoudsbeurt. Zo weet u zeker dat uw dagelijkse bezigheden niet belemmerd worden.

Afvoer ontstoppen zonder stank

Wanneer wij de afvoer moeten ontstoppen, kan het in uw huis in Someren, of elders rondom Eindhoven, gaan ruiken naar riolering. Deze stank kunnen wij voorkomen door gebruik te maken van een rookmachine. Zo merkt u niets van de werkzaamheden van ons rioolontstoppingsbedrijf. Klinkt goed? Maak vandaag nog een afspraak door te bellen naar 0492 66 17 47. Ook voor vragen of het opvragen van meer informatie over het ontstoppen van de afvoer in de omgeving van Someren kunt u via eerdergenoemd telefoonnummer contact opnemen met ons rioolontstoppingsbedrijf.

Veeg- en Rioolbedrijf Adriaans B.V.