✔ Van rioolreiniging tot reparaties ✔ Binnen een dag geregeld ✔ Werk aan de hand van de CO2-prestatieladder

Ontluchting riool verstopt

Wij staan voor u klaar
en lossen het op!

Een slechte ontluchting kan de reden zijn dat een riool verstopt raakt. Heeft er bijvoorbeeld een grote regenbui plaatsgevonden en borrelt het water in de gootsteen weer omhoog? Dan denkt u misschien eerst aan een verstopping van het riool. Maar het is goed mogelijk dat dit door de ontluchting van de binnenhuisriolering komt. Schakel Veeg-Rioolontstoppingsbedrijf Adriaans in en u komt er snel genoeg achter.

Door slechte ontluchting zit mijn riool verstopt. Wat nu?

Bent u erachter gekomen dat het probleem door slechte ontluchting is ontstaan? Ons team komt graag bij u langs om de situatie te onderzoeken. Door een grote hoeveelheid aan water kunnen er in het riool forse gasverplaatsingen ontstaan waardoor de ontluchting beperkt wordt en uw riool verstopt raakt. Omdat deze gassen niet verwerkt kunnen worden, ontstaat er een rioollucht in uw woning. Dat wilt u natuurlijk voorkomen. Wacht daarom niet te lang met het inschakelen van ons ontstoppingsbedrijf en voorkom grotere problemen.

Meer dan 50 jaar ervaring

Al meer dan 50 jaar verhelpen wij verstoppingen van riolen en afvoeren. Maar ook het aanvegen van terreinen behoort tot onze dienstverlening. Waarmee mogen wij u van dienst zijn? Laat het ons weten door te bellen naar 0492 66 17 47. Of vraag een vrijblijvende offerte aan voor de ontluchting van het riool en voorkom dat deze verstopt raakt. 

Veeg- en Rioolbedrijf Adriaans B.V.