Internetoplichting! Let op!

In de regio zijn er oplichters actief. Zij zijn onder onze naam actief!
Onze naam, als gerenommeerd bedrijf, wordt misbruikt. Hierdoor kunnen klanten financieel flink benadeeld worden! Aan de telefoon doen zij zich voor als medewerkers van ons bedrijf, ze sturen een monteur bij u langs, die veelal het probleem niet oplost, en vervolgens ontvangt u een peperdure rekening.

Zo gaan zij te werk:
Deze oplichters zijn handig op Google. Ze zorgen dat ze bovenaan op Google verschijnen als er in de zoekbalk gezocht wordt op bijvoorbeeld ‘Adriaans Mierlo’ of Adriaans Riool Mierlo’’.
Eén van hun websites is www.loodgieter-adriaans.nl. Als u telefonisch contact met ze opneemt, beweren ze dat u echt met Adriaans uit Mierlo belt. Ze maken een afspraak en sturen een monteur bij u langs. Echter die monteur komt niet langs in de u wel bekende gele/beige bussen met groot de naam van ons bedrijf erop! Nadat de monteur het probleem heeft proberen op te lossen, krijgt u een ontzettend hoge rekening voorgeschoteld die niet in verhouding staat!

Wij hebben inmiddels contact gehad met de politie en ook aangifte gedaan.
Ons correcte telefoonnummer in geval van een storting/probleem is (0492) 66 17 47 en onze juiste website is www.adriaansriooltechniek.nl! Weet dat onze monteurs altijd komen voorrijden met de bekende gele/beige bus met bedrijfslogo!
Wij hopen dat er niet nog meer mensen hiervan de dupe worden.

Veeg- en Rioolbedrijf Adriaans B.V.