✔ Van rioolreiniging tot reparaties ✔ Binnen een dag geregeld ✔ Werk aan de hand van de CO2-prestatieladder

Afvoer verstopt Eindhoven

Wij staan voor u klaar
en lossen het op!

Is de afvoer verstopt en wilt u deze zo snel mogelijk laten ontstoppen door een gerenommeerd bedrijf uit de omgeving van Eindhoven? Schakel dan de hulp van Veeg- en Rioolontstoppingsbedrijf Adriaans in. Al meer dan 50 jaar ontstoppen en reinigen we afvoeren, installeren we nieuwe rioleringen en vegen we parkeerterreinen totdat ze blinkend schoon zijn. Na ons bezoek is uw afvoer niet langer verstop in Eindhoven of omgeving.

Uw afvoer niet langer meer verstopt dankzij het ontstoppingsbedrijf uit de omgeving van Eindhoven

Wanneer wij uw afvoer in de omgeving van Eindhoven gaan ontstoppen, doen wij dit via een ontstoppingspunt of direct vanaf het punt van de verstopping. De verstopping proberen we in eerste instantie te verhelpen door de afvoer door te spuiten. Is de afvoer in uw pand te Eindhoven nog steeds verstopt? Dan maken we met een mobiele camera een opname zodat we precies kunnen zien waar de verstopping zit. En geen zorgen, de rioolstank wordt uitgerookt met een rookmachine. Oftewel, u kunt gewoon doorgaan met uw dagelijkse bezigheden terwijl wij uw afvoer ontstoppen in de omgeving van Eindhoven.

Onder hogedruk uw riool laten reinigen

Voor rioolreiniging maken wij gebruik van combi-wagens die zowel afvalmaterialen opzuigen als riolen doorspuiten. Hierdoor zijn deze wagens geschikt voor alle denkbare werkzaamheden waarbij vacuüm of hogedruk nodig is. Zo kan uw afvoer in uw pand te Eindhoven weer jaren mee en raakt deze niet snel verstopt.

Voor elk probleem een oplossing

Dankzij onze jarenlange ervaring, opgedane kennis en passie voor het vak, vinden we voor elk probleem een passende oplossing. Vraag eenvoudig online een offerte aan of maak een afspraak. Moeten wij met spoed de afvoer in Eindhoven of omgeving ontstoppen? Bel dan naar 0492 66 17 47.

Veeg- en Rioolbedrijf Adriaans B.V.